VIJF VOORMALIGE JEUGDSPELERS VERLENGEN BIJ BVV BARENDRECHT

De technische commissie van BVV Barendrecht heeft de afgelopen weken voor het seizoen 2022/2023 een akkoord bereikt met vijf voormalige jeugdspelers, die bijna allemaal hun volledige jeugdopleiding hebben genoten op sportpark De Bongerd.

Voor de op meerdere posities inzetbare 23-jarige Anass Masrhalmi en de 22-jarige aanvaller Marouane Bakour wordt dit alweer hun vijfde seizoen in de Barendrechtse hoofdmacht. De 21-jarige rechtsback Wouter Rieken, die recent zijn basisdebuut heeft gemaakt, hoopt zijn blessureleed voorgoed achter zich te laten en begint aan zijn derde seizoen bij het vlaggenschip. Voor de centrale verdedigers Kayo Renwarin en Stef Swank, respectievelijk 22 en 21 jaar, wordt het na de zomer hun tweede seizoen bij de A-selectie.

Met de verlenging van de genoemde vijf spelers begint de selectie van BVV Barendrecht voor het aankomende seizoen steeds meer vorm te krijgen. Eerder bereikte de rood/witten al overeenstemming met Danny Monster, Joey Jongman, Tim Eekman, Niels Vorthoren, Max van Dijk, Stanley Husen, Roman van der Stoep. Ook verwelkomt de club de nieuwkomers Robbert Olijfveld, Bradly van der Meer, Jesper van den Bosch, Sam van de Kreeke, Gilmaro van de Werp en Boban Lazic. Laatstgenoemde is per direct aangesloten bij de selectie van de Bongerdbewoners.