VIJFDE ZEGE OP RIJ VOOR BARENDRECHT 2

Barendrecht 2 heeft de smaak te pakken! Zaterdag boekten de rood/witten beloften de vijfde overwinning op rij.

In het koude ‘s-Gravenzande kwam Barendrecht moeizaam op gang en keek het team na ruim een half uur tegen een 1-0 achterstand aan toen de buitenspelval werd omzeild door ‘s-Gravenzande. Na in de rust de puntjes op de i gezet te hebben kwamen de rood/witten na rust beter in hun spel. Een goede kans voor John Reinsma belande helaas op de lat. Even later kreeg de thuisploeg een makkelijk gegeven strafschop, maar penaltykiller Daniël Kumic stopte alweer zijn derde penalty van het seizoen. Een perfect genomen vrije trap van Najim Haidary op de rand van het zestienmetergebied betekende de 1-1. Kort voor tijd speelde Najim Haidary zich perfect vrij en stelde hij John Reinsma in staat de 2-1 te scoren.

De drie punten konden dus enigszins gelukkig mee naar Barendrecht, maar daar maalde niemand om. Een gedeelde tweede plaats op drie punten achter koploper Excelsior Maassluis is een fantastische tussenstand voor de mannen van trainers Erwin van der Woerdt en Marcel Brienen.

Zaterdag komt de ploeg overigens nog één keer in actie, maar dan voor het bekertoernooi. Na de bekerstunt tegen Smitshoek 1 is nu het eerste elftal van Voorschoten ’97 de tegenstander. De bekerwedstrijd begint zaterdag om 13.00 uur in Voorschoten.