VOORZITTER MARTIN SELTENRIJCH TREEDT NA SEIZOEN AF BIJ BVV BARENDRECHT

BVV Barendrecht gaat de komende maanden op zoek naar een nieuwe voorzitter. Martin Seltenrijch, die sinds 2008 aan het roer staat van de voetbalvereniging, maakte vrijdagavond tijdens de ledenvergadering van de rood/witten bekend na dit seizoen af te treden. In juni volgend jaar maakt Seltenrijch plaats voor nieuw bloed bij de club waar hij dan ruim 14 jaar voorzitter van is geweest.

“Met veel plezier en hart voor de club heb ik deze taak de afgelopen jaren mogen uitvoeren. Het is tijd voor een nieuw gezicht aan het hoofd van onze mooie vereniging. Ik hoop dat er een nieuwe voorzitter komt die misschien ook wat jonger is en wellicht met nieuwe ideeën komt”, zegt de 66-jarige Seltenrijch over zijn besluit. Hij blijft na het voorzitterschap wel beschikbaar voor de BVV. “Uiteraard blijf ik zeer betrokken bij de club en ga ik wellicht nog iets anders doen, maar wat dat wordt zien we tegen die tijd wel.”

Behalve de positie van voorzitter komt ook de secretarisrol in het hoofdbestuur van BVV Barendrecht vacant. Piet Schadee en Tineke Bravenboer bekleden deze functie nu gezamenlijk en nemen net als Seltenrijch na dit seizoen afscheid. Zij begonnen in dezelfde periode en hebben zich beiden ook langdurig ingezet voor de BVV. “Wij zijn hen daar uiteraard enorm veel dank voor verschuldigd”, besluit Seltenrijch over zijn medebestuurders.