“VRIJWILLIGERS ZIJN DE WARE HELDEN VAN ELKE CLUB”

Zij worden zelden zo enthousiast toegejuicht als de topscorer van het eerste elftal, maar vormen het warme, kloppende hart van een vereniging: de vrijwilligers. Volgens AD-columnist Angela de Jong zijn zij de ware helden van elke club.

“Hoewel de meesten een veeleisende baan hebben, zetten zij in weer en wind de pionnen klaar op het trainingsveld, ze puzzelen op wedstrijdschema’s of bemannen het mini-winkeltje in de kantine waar nieuwe kousen kunnen worden gekocht als er weer eens een paar op miraculeuze wijze is opgelost in de kleedkamer. Zij schrijven de stukjes in het clubblad, regelen uitjes naar wedstrijden van de Oranje-Leeuwinnen en organiseren de feesten waar de jongens en meiden van MO13 kennismaken met het fenomeen schuifelen. Niet voor het geld, maar omdat ze genieten van al die blije snuiten”, schetst de columniste vandaag in het Algemeen Dagblad haar beeld van clubvrijwilligers.

BVV Barendrecht is het daar natuurlijk volledig mee eens en is dankbaar voor de honderden vrijwilligers die elke week op sportpark De Bongerd actief zijn!

Heb jij een BVV-clubheld voor wie jij je waardering wilt uitspreken? Stem dan nu op jouw favoriete clubheld van het jaar op de website https://www.clubheldvanhetjaar.nl/.