VROUWEN 1 DOET ZICHZELF TEKORT MET GELIJKSPEL TEGEN REIGER BOYS

Door de kansen niet te benutten is Barendrecht Vrouwen 1 er niet in geslaagd om voor de vierde keer op rij te winnen. De wedstrijd tegen de Reiger Boys eindigde zaterdag zoals deze begon in 0-0.

BVV Barendrecht, dat bij vlagen zeer goed voetbal liet zien, creëerde in de eerst helft een aantal goede kansen. Helaas ontbrak het op het laatste moment aan de juiste scherpte. De grootste kans was voor Rebekka. Na een goede actie aan de rechterkant van Michelle kopte ze de bal net naast het doel.

De tweede helft werd de druk wat meer opgevoerd door de BVV-vrouwen. Dit resulteerde in wat kansjes voor Rebekka en Athina. De gasten uit Heerhugowaard hadden nog geen echte kansen gekregen, totdat ze plotseling in de zestien van Barendrecht opdoken en van dichtbij de paal raakten.

Na die waarschuwing drongen de rood/witten nog meer aan, op zoek naar het welverdiende doelpunt. De beste kans van de tweede helft was uiteindelijk wederom voor Rebekka, maar haar schot van zo’n 20 meter werd door de keepster met behulp van de lat gered.

Uiteindelijk werd er niet gescoord en was de eindstand van 0-0. Een voor Barendrecht enigszins teleurstellend resultaat, doordat er na drie overwinningen op rij weer puntverlies werd geleden.

BVV Barendrecht VR1 – Reiger Boys 0-0 (0-0)
Opstelling BVV Barendrecht VR1: Leah van der Weele; Iris Zoon, Sasha Leemans, Merel Huizer, Mandy de Jong; Diede van der Knaap (53. Elaine Fertoute), Miesha Leemans, Rebekka van Esch; Michelle Stubbs (88. Madeleine Pols), Athina van Bolhuis, Emma Kocabas.

Vijfde
Ondanks het gelijke spel staan onze vrouwen nog steeds vijfde. Alleen is Sparta, dankzij een overwinning op The Knickerbockers (0-2), weer twee punten uitgelopen. Hierdoor is de vierde plaats en de derde periodetitel voor onze dames zo goed als zeker uit zicht geraakt.

Saestum VR2
Over twee weken, op zaterdag 13 mei, spelen onze dames hun laatste uitwedstrijd tegen Saestum VR2. De thuiswedstrijd werd een 1-1 gelijkspel. De aftrap is dan om 15.00 uur in Zeist.