VROUWEN 1 ORGANISEERT ACTIE VOOR BVV MET VRIENDENLOTERIJ

Leden van BVV Barendrecht kunnen volgende week mogelijk een telefoontje verwachten van één van onze speelsters van Vrouwen 1. De Barendrechtse voetbalvrouwen zoeken die avonden contact met BVV-leden met de vraag of zij willen gaan meespelen in de VriendenLoterij voor BVV Barendrecht. Dat is de moeite waard, want:

  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan BVV Barendrecht.
  • De speelsters van VR1 krijgen een éénmalige bijdrage voor het uitvoeren van de belacties en kunnen o.b.v. het aantal verkochte loten een aanvullende bonus verdienen. Daarmee halen zij zelf geld op voor de financiering van een trainingskamp.
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking wordt elk uur een winnaar bekend gemaakt van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 miljoen! Daarnaast maken deelnemers iedere maandtrekking kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen
  • Deelnemers aan de VriendenLoterij ontvangen een VIP-kaart, waarmee zij gratis toegang krijgen bij ruim 130 musea en kortingen ontvangen op dagjes en avondjes uit

Mocht je echt niet gebeld willen worden door één van de BVV-speelsters, geef dat dan aan door voor maandag een e-mail te sturen aan redactie@bvvbarendrecht.nl. Hoe meer loten we verkopen, hoe meer geld we ophalen voor de club. Daar gaan we samen toch voor?