WE SUPPORT BVV! JIJ DOET TOCH OOK MEE?

Om de gevolgen van de coronacrisis te beperken, is er deze zomer nog een ondersteuningsactie gestart. Onder de noemer We Support BVV! kun je de club op drie verschillende manieren helpen de directe financiële gevolgen van de crisis te overbruggen.

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

Format 1: We Support BVV polsbandje

Wil je BVV Barendrecht een kleine donatie doen en iedereen kunnen laten zien dat je jouw cluppie in deze moeilijke tijden steunt? Kies dan voor format 1, het We Support BVV polsbandje! Voor een bedrag van € 5,-, € 10,-, € 15,- of een hogere gift naar keuze wordt dit fraaie bandje bij jou thuisbezorgd.

Hoe werkt het?
Stuur een app naar telefoonnummer 06-54787031 met de tekst “Format 1 – het gekozen bedrag – uw naam en adresgegevens”. U ontvangt van ons een betaalverzoek via een Tikkie en na betaling bezorgen wij u het polsbandje.

Format 2: We Support BVV knipkaart

Bezoek je af en toe een wedstrijd van het eerste elftal of haal je een drankje in de kantine? Dan is de We Support BVV knipkaart een eenvoudige manier om ons cluppie te steunen! Voor slechts € 15,- koop je een knipkaart, die goed is voor 5 consumpties en 3 toegangsbewijzen voor een wedstrijd van ons eerste elftal.

Hoe werkt het?
Stuur een app naar telefoonnummer 06-54787031 met de tekst “Format 2 – het aantal knipkaarten – uw naam en adresgegevens”. U ontvangt van ons een betaalverzoek via een Tikkie en na betaling bezorgen wij u de knipkaart(en).

Format 3: We support BVV VIP-card

Wilt u in het nieuwe seizoen een keer in stijl te gast zijn bij een wedstrijd van ons eerste elftal? Dan is de We Support BVV VIP-card een uitstekende gelegenheid om dat te doen. Voor € 80,- bent u samen met een privé- of zakenrelatie de hele middag te gast rondom een thuiswedstrijd van Barendrecht 1, inclusief verblijf in het gezellige Businesshome met een buffet na afloop.

Hoe werkt het?
Stuur een app naar telefoonnummer 06-54787031 met de tekst “Format 3 – uw naam en adresgegevens”. U ontvangt van ons een betaalverzoek via een Tikkie en na betaling bezorgen wij u een brief waarmee u aanspraak kunt maken op de VIP-card. Die brief wisselt u bij aankomst bij het Businesshome in voor 2 Businesscards die die middag geldig zijn.

Wij zijn blij met ieders steun! We support BVV!