WEDSTRIJDANALIST EN SCOUT THEO SMIT OVERLEDEN

BVV Barendrecht heeft met grote bedroefdheid kennisgenomen van het overlijden van Theo Smit. De wedstrijdanalist van het eerste elftal overleed maandag op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van een ernstige ziekte.

Theo bezocht de afgelopen jaren voor ons eerste elftal vele wedstrijden door het hele land, altijd samen met zijn vrouw José. Hij was eerst als scout actief en daarna als wedstrijdanalist. Als onafscheidelijke paar waren zij graag geziene gasten in de bestuurskamers van onze tegenstanders. We zijn erg dankbaar dat Theo zijn brede voetbaltechnische kennis over individuele spelers en de speelstijlen van onze tegenstanders in deze jaren met ons heeft gedeeld. Wij zullen Theo blijven herinneren als een fijn en warm mens met een enorme passie voor het voetbal en een grote betrokkenheid bij het reilen en zeilen van ons eerste elftal.

BVV Barendrecht wenst zijn vrouw José, zijn kinderen, kleinkind en BVV JO19-1 speler Giaro en andere nabestaanden veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. De afscheidsbijeenkomst zal naar de wens van de familie in intieme kring plaatsvinden op donderdag 16 februari.