WINST VOOR ONDER-23 NA TEAMPRESTATIE IN VELDHOVEN

Na een sterke teamprestatie verzekerden Barendrecht Onder-23 zich zaterdag van drie punten. In Veldhoven werd UNA Onder-23 met 1-0 verslagen.

De voorsprong nam BVV Barendrecht in de eerste helft, waarbij Ajoub een fantastisch aanval afrondde en de rood/witten op een 1-0 voorsprong zette tegen UNA. Na de rust moesten de BVV-beloften alles uit de kast halen om de voorsprong in Veldhoven te behouden. Door als team prima te verdedigen en als speler alles te geven werd de druk van de thuisploeg doorstaan en trokken de rood/witten de overwinning over de streep.

Door de driepunter is Barendrecht Onder-23 ervan verzekerd dat het ook volgend seizoen op het hoogste niveau van Onder-23 amateurteams actief blijft. Er resteren nog twee duels waarin de BVV-talenten de positie in de middenmoot van de eerste divisie nog verder kunnen verstevigen.