WOUTER VERMEER VOLGEND SEIZOEN VAN TOGB NAAR BARENDRECHT

BVV Barendrecht heeft zich voor het aankomende seizoen verzekerd van de diensten van Wouter Vermeer. De in Rotterdam woonachtige 24-jarige centrale verdediger is begonnen bij CVV Berkel en heeft zich vervolgens in de jeugd bij Spartaan ’20, Sparta Rotterdam en Excelsior Maassluis verder ontwikkeld. De laatste vier seizoenen kwam hij uit voor TOGB en ontwikkelde hij zich tot een vaste waarde in het eerste elftal bij de derde divisionist.

Door het aanstaande vertrek van Timo de Graaf en Gilmaro van de Werp was aanvulling van de centrale posities in de verdediging van de rood/witte brigade zeer wenselijk. De technische commissie is van mening dat Wouter met zijn specifieke kwaliteiten, lengte en opgedane ervaring op 3e divisie niveau prima past binnen het profiel.

“BVV Barendrecht is een gerenommeerde amateurclub in deze regio en de ambitie en uitstraling van de club sluiten uitstekend aan bij mijn persoonlijke ambitie”, zo geeft Wouter aan. We heten  hem alvast van harte welkom en wensen hem veel succes bij onze club.