ZATERDAG: GRATIS ENTREE BIJ BVV 1 EN HULDIGING ALLE KAMPIOENEN

BVV Barendrecht maakt zich op voor een van de laatste complete voetbalzaterdagen van het seizoen. Het belooft zaterdag een feestelijke dag te worden op sportpark De Bongerd.

Traditioneel wordt rondom de laatste thuiswedstrijd van Barendrecht 1 aandacht besteed aan alle kampioenen van het afgelopen seizoen. Meer dan 15 BVV-teams wisten een titel in de wacht te slepen. Om dat te vieren wordt zaterdag een heuse kampioenenparade georganiseerd rondom de wedstrijd Barendrecht – GVVV.

De jongste voetballers van BVV Barendrecht openen de festiviteiten bij de opkomst van beide teams. De spelertjes uit de Champions League en Bondgerdjes zijn namelijk mascotte als de hoofdmacht en de gasten uit Veenendaal om 14.30 uur hun entree maken. In de rust rond 15.15 uur is het de beurt aan de kampioenen uit de onderbouw, die gedurende de theepauze met een heuse kampioensschaal en medailles hun opwachting maken.

Na de wedstrijd is er rond 16.30 uur op het hoofdveld van de BVV aandacht voor de vertrekkende spelers en stafleden van BVV1. Daarna worden de festiviteiten voortgezet naast de kantine, waar op ‘het gat’ in het zonnetje rond 17.00 uur de kampioenen uit de bovenbouw en senioren worden gehuldigd. Daarna zorgen verschillende BVV-DJ’s zorgen voor een feestelijke afsluiting van de voetbalmiddag.

Om alle BVV’ers en hun ouders en supporters de gelegenheid te geven de festiviteiten bij te wonen, wordt er zaterdag geen entree geheven bij de wedstrijd tussen Barendrecht en GVVV. De poort staat dus open en iedereen heeft gratis toegang. We zien u zaterdag dan ook graag op sportpark De Bongerd!

Globaal programma

  • 14.30 uur: Opkomst BVV1 en GVVV met mascottes uit Champions League en Bongerdjes
  • 15.15 uur: Huldiging onderbouw jeugdkampioenen op hoofdveld
  • 16.30 uur: Aandacht voor vertrekkende spelers en stafleden BVV1 op hoofdveld
  • 17.00 uur: Huldiging bovenbouw en senioren kampioenen op ‘het gat’ naast kantine
  • 17.15 uur: Feestelijke afsluiting door BVV-DJ’s