ZEPERD VOOR BARENDRECHT 2 BIJ FORUM SPORT

Barendrecht 2 is zaterdag met 4-1 onderuit gegaan bij Forum Sport 2 in Voorburg. Trainer Erwin van der Woerdt miste maar liefst zeven basisspelers door blessures en andere oorzaken. De rood/witten waren niet opgewassen tegen de met veel passie spelende thuisploeg, waar de wil om te winnen sterker was dan bij de bezoekers.

In de 27e minuut kwam Forum Sport in vermeende buitenspelpositie op een 1-0 voorsprong. Vijf minuten later kwam Barendrecht 2 op gelijke hoogte. Linksachter Kavi Gayadien ging goed door op links en bereikte met een panklare lage voorzet aanvoerder Cohlin Bechoe die voor 1-1 zorgde. Barendrecht 2 leek zich te herstellen maar een ongelukkig veroorzaakte strafschop zorgde opnieuw voor een achterstand. Keeper Jip Maarten van Wijnen (JO-19) was kansloos op de hard ingeschoten penalty. De ruststand was derhalve 2-1.

Na een donderpreek in de rust leek Barendrecht 2 zich te herstellen. Het kreeg meer grip op de wedstrijd. In de 65e minuut bracht Erwin van der Woerdt twee verse krachten in. Jaco van de Wijdeven en Ismael Al Abdaloui (JO-19) kwamen in het veld voor Dennis van der Wal en Joényven Landburg. Dit leidde tot meer druk op het doel van Forum Sport. Kleine kansjes voor Cohlin Bechoe en een vrij bal van Jaco van de Wijdeven werden door de Forum Sport keeper gekeerd. In de 70e minuut bracht Erwin van der Woerdt zijn laatste wissel . Ralph Nieuwdorp (JO-19) kwam erin voor verdediger Kayo Renwarin om de druk nog verder op te voeren.

Die plannen konden al snel de prullenbak in toen een foutieve pass in de opbouw keihard werd afgestraft door de Voorburgers, die daarmee uitliepen naar een 3-1 voorsprong. In de slotminuten van de wedstrijd werd het nog 4-1 voor de thuisploeg, die daarmee de Barendrechters een flink pak slaag gaven. Door de derde nederlaag van dit seizoen zakt Barendrecht 2 naar plek 4 op de ranglijst.