ZOMERSTOP BIJ BVV BARENDRECHT VAN ZONDAG 18 JUNI T/M VRIJDAG 21 JULI

Het voetbalseizoen loopt ten einde en deze week zijn de laatste trainingen en voetbalactiviteiten afgewerkt. Nu begint de zomerstop, een periode die binnen BVV Barendrecht gebruikt wordt voor het op orde brengen van alle materialen, het plegen van enkele onderhoudswerkzaamheden en natuurlijk voor trainers en vrijwilligers om een paar weken vakantie te nemen.

Zaterdag 17 juni waren de laatste voetbalactiviteiten op sportpark De Bongerd. Daarna gaat de club vijf weken dicht en zijn de kleedkamers gesloten. Ook een deel van de velden is dan vanwege groot onderhoud en renovatie niet toegankelijk.

Het clubgebouw is vanaf zondag 18 juni alleen geopend voor specifieke bijeenkomsten. De kantine is alleen op zaterdag 24 juni nog een middag geopend, maar daarna ook vier weken gesloten.

Vanaf zaterdag 22 juli wordt er door Barendrecht 1 weer gevoetbald, ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat betekent dat de kantine vanaf zaterdag 22 juli ‘s middags weer open gaat. In de tussenliggende weken is de kantine gesloten.

In de loop van augustus starten ook de trainingen voor andere selectieteams weer. Tegen het einde van augustus, als de zomervakantie in de regio voorbij is, gaan de trainingen voor de breedtesport weer van start. In die periode gaat de kantine ook op doordeweekse avonden weer gefaseerd open.

Via deze weg bedanken we graag nog een keer alle vrijwilligers voor hun inzet in het (bijna) afgelopen seizoen. Dankzij de inzet van iedereen hebben we onze ruim 2.200 leden ook in de afgelopen voetbaljaargang een hopelijk succesvol en zorgeloos seizoen kunnen bieden. We hopen dat alle vrijwilligers de komende weken ook gebruiken om zich weer op te laden voor het nieuwe seizoen.

Natuurlijk kunnen we op bijna alle gebieden nog hulp gebruiken. Wilt u er aan bijdragen dat ook het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024 straks op rolletjes loopt voor uw team of uw kinderen? Bekijk dan het overzicht van alle openstaande functies en meld u aan als vrijwilliger bij BVV Barendrecht.

Samengevat:

  • Zaterdag 17 juni waren de laatste voetbalactiviteiten
  • Vanaf zondag 18 juni zijn de kleedkamers gesloten en is het clubgebouw alleen voor specifieke activiteiten geopend.
  • Zaterdag 24 juni is de kantine ’s middags voor het laatst geopend. Daarna is ook de kantine vier weken dicht.
  • Vanaf zaterdag 22 juli is de kantine ’s middags weer geopend, rondom oefenduels van Barendrecht 1
  • Gedurende augustus worden alle activiteiten weer gefaseerd opgestart.