ALGEMENE LEDENVERGADERING OP VRIJDAG 4 NOVEMBER, VIER NIEUWE BESTUURSKANDIDATEN

BVV Barendrecht houdt op vrijdag 4 november zijn jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). De bijeenkomst voor leden van de club wordt georganiseerd in de kantine op sportpark De Bongerd en begint om 19.30 uur.

De volledige agenda staat onderaan dit bericht. Een agendapunt dat in ieder geval aan de orde komt is de bestuurssamenstelling van de voetbalclub. Vier nieuwe kandidaten worden tijdens de ALV voorgedragen om zitting te nemen in het bestuur, zodat huidig voorzitter Martin Seltenrijch en secretarissen Piet Schadee en Tineke Bravenboer na jarenlange inzet hun taken kunnen overdragen.

Nieuwe bestuurskandidaten
Voor het secretariaat wordt Leen Bom (65) voorgedragen. Van 2015 tot 2018 was Leen ook al bestuurslid en met zijn kennis en rust kan hij als secretaris opnieuw een mooie bijdrage leveren aan het beleid en de besturing van de BVV. Een andere nieuwe bestuurskandidaat is Lorenzo Lippolis (40). Lorenzo komt sinds vorig jaar als toeschouwer bij zijn zoon op de club en wordt vanuit zijn achtergrond in de accountancy voorgedragen als penningmeester.

Een derde kandidaat-bestuurslid is Jeroen Nagtegaal (39), die de nieuwe bestuurspost PR en communicatie moet gaan invullen. Jeroen verzorgt al geruime tijd de PR en website redactie van BVV Barendrecht en wil die ervaring nu ook op bestuurlijk niveau inzetten. Voor de post commerciële zaken is Wim Milder (55) de vierde beoogde nieuwe kracht in het bestuur. Wim heeft een omvangrijk sociaal en commercieel netwerk in de regio en brengt bestuurservaring mee vanuit Hockeyclub Barendrecht, waar hij in verleden actief was in een commerciële bestuursfunctie en de technische commissie.

Aanblijvende bestuursleden
Jan Versluis (73), nu bestuurslid commerciële zaken, blijft Wim ondersteunen op commercieel gebied en gaat in de beoogde nieuwe samenstelling de portefeuille facilitaire zaken overnemen. Het beheer van de accommodatie en de gewenste nieuwbouwplannen van de club zijn een belangrijk onderdeel van dit takenpakket. Behalve Jan blijven ook Gert van der Wal (59) en Martijn Mes (39) aan als bestuurslid. Gert blijft de voetbaltechnische zaken van de club verzorgen, terwijl Martijn de portefeuille jeugdzaken houdt.

Ad-interim voorzitter
Speerpunt voor het bestuur blijft het verder zoeken naar meer vrijwilligers, binnen elke geleding van de club, maar ook in het eigen bestuur. Voor de positie van voorzitter is helaas nog geen nieuwe kandidaat gevonden. Het vernieuwde bestuur wil de operationele taken van de voorzitter voorlopig onderling verdelen en rouleren, waarbij Jeroen Nagtegaal als ad-interim voorzitter het komende jaar het eerste aanspreekpunt is. De uitvoering van de voorzitterstaken wordt afhankelijk van de gelegenheid en beschikbaarheid verdeeld over alle bestuurders. Uiteraard hoopt het vernieuwde bestuur dat er in de loop van het seizoen een geschikte kandidaat komt om zich als voorzitter aan te sluiten.

Ledenvergadering
Met instemming van de leden worden de nieuwe bestuursleden tijdens de algemene ledenvergadering op vrijdag 4 november benoemd. De ledenvergadering is toegankelijk voor alle leden en begunstigers van de BVV. Alle meerderjarige leden, ereleden en leden van verdienste hebben stemrecht. De kantine opent op vrijdag 4 november om 19.00 uur haar deuren, de vergadering begint om 19.30 uur. De volledige agenda is hieronder terug te vinden.

[googlepdf url=”https://www.bvvbarendrecht.nl/wp-content/uploads/2022/10/Agenda-ALV-4-november-2022.pdf” width=”600″ height=”900″]