BARENDRECHT JO17-2 NAAR HALVE FINALE BEKER

Barendrecht JO17-2 heeft de halve finale van het bekertoernooi bereikt. De ontmoeting van de junioren bij HVV in de kwartfinale werd zaterdag gewonnen/

Na een goede eerste helft gingen de Barendrecht-talenten met een 3-1 voorsprong de rust in, maar na de onderbreking was die voorsprong als sneeuw voor de zon verdwenen door twee snelle tegengoals van HVV. Het werd daardoor een erg spannend potje, waarin verder niet meer gescoord werd.

Door de 3-3 eindstand moesten strafschoppen de beslissing brengen wie er naar de halve finale zou gaan. Daarin bleken de spelers van Barendrecht JO17-2 ware penaltykillers: alle 5 de strafschoppen werden benut, terwijl HVV een penalty miste. Zodoende ziet het briefje met de naam Barendrecht binnenkort in de balletjes voor de loting van de halve finale!