WISSELVALLIG BARENDRECHT ONDER-23 VERLIEST VAN GEMERT

Barendrecht Onder-23 heeft geen punten overgehouden aan de wedstrijd tegen Gemert. Op sportpark De Bongerd verloren de rood/witten met 1-2 van de Brabanders.

De Barendrecht-talenten kwamen na 35 minuten nog wel op voorsprong door een doelpunt van Noah Wijne (1-0), maar na de rust gaf de ploeg de voorsprong snel uit handen: al een minuut na de onderbreking scoorde Gemert de gelijkmaker en tien minuten later werd het zelfs 1-2. De matige rood/witten konden daar weinig tegenover stellen en wisten de schade in het restant van de wedstrijd niet meer te repareren.

Zodoende verloor het wisselvallige Barendrecht Onder-23, dat een week eerder nog met ruime cijfers won bij HBS (4-0) en ook doordeweeks prima voor de dag kwam door met 3-2 van SC Feyenoord Onder-23 rte winnen voor de Voetbal Rijnmond Cup. Zaterdag gaan de Barendrecht-talenten op bezoek in Berkel en Rodenrijs, waar TOGB Onder-23 in de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi de tegenstander is.