BARENDRECHT ONDER-23 PAKT NAJAARSTITEL NA ZEGE OP GEMERT

Het Onder-23 team heeft zaterdag een geweldige teamprestatie beloont met een titel. De rood/witte talenten pakten de najaarstitel door in eigen huis Gemert te verslaan. Toen even later naaste concurrent HBS punten verspeelde, kon er gejuicht worden in de kantine van BVV Barendrecht.

Vorig jaar begon het Onder-23 team van BVV Barendrecht nog in de tweede divisie. In de najaarsreeks die eind 2022 eindigde wisten de Bongerdbewoners promotie naar het hoogste niveau te bereiken. In die eerste divisie werd zaterdag de najaarstitel in de wacht gesleept. Op het hoofdveld van sportpark De Bongerd werd tegenstander Gemert Onder-23 met 2-0 verslagen dankzij doelpunten van Juul Roodenburg en Christian Bellassai.

Op dat moment was de enige overgebleven titelconcurrent HBS nog bezig aan zijn uitwedstrijd bij ASWH. De buurman bewees de Barendrecht-talenten een goede dienst door HBS op 2-2 te houden. Toen die uitslag bekend was, kon het feest in de kantine van sportpark De Bongerd beginnen en was de najaarstitel binnen voor Barendrecht Onder-23. Een uitstekende prestatie van de mannen van trainer Frenk van der Kleij en zijn staf.

Zaterdag wacht er nog een laatste krachtmeting voor de winterstop: HBS is dan de gastheer en tegenstander van de rood/witten.