BVV BARENDRECHT MO19-1 KAMPIOEN HOOFDKLASSE

Het hoogste meisjesteam van BVV Barendrecht, MO19-1, is met groot machtsvertoon kampioen geworden. Het team van Arjan Wesdijk, John Ardon en Eric Scheffel verloor dit jaar geen enkele competitiewedstrijd.  Alle tegenstanders konden het beginniveau niet volhouden en werden in de tweede helft overlopen als Barendrecht de balcirculatie ging verhogen.
Het was en is een druk jaar voor de speelsters van het team. Niet alleen de eigen wedstrijden spelen maar ook heeft het overgrote deel van het team minuten gemaakt in VR1 en VR2. Daarnaast waren speelsters vertegenwoordigd in niet-competitie teams als schaduwteam ADO, Top Sportsworld Academy en Junior Futsal Leaque Eredivisie.
Komende zaterdag 02 juni speelt het team tegen SVS de bekerfinale in Leiderdorp. Aanstaande woensdag wordt de halve finale gespeeld van de Abel Cup tegen SHO. Bij winst op SHO volgt op 16 juni de finale tegen wederom SVS. Ook op 16 juni is er het eigen toernooi waar de kampioenen van West 1 en Zuid 1 aan deelnemen. Volgend jaar zal het overgrote deel doorstromen naar de vrouwenselectie van Barendrecht.

Team:
Rachelle Ardon, Jennifer Bakker, Isabelle Don, Romy Kievit, Merel Kooij, Ilse Kooistra,
Tessa Kooistra, Janita Lookermans, Ravalcheny van Ommeren, Ayla van Oostrum,
Glenda Owusuah, Myrthe Prins, Fenna Timmer en Agneta Worung.