BVV BARENDRECHT ZOEKT NIEUWE TRAINER VOOR BELOFTENTEAM

BVV Barendrecht is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe trainer voor Jong Barendrecht.

De huidige trainer Erwin van der Woerdt heeft aangegeven na enige bedenktijd dit seizoen te stoppen als trainer van het tweede elftal. Erwin noemt zijn drukke werksituatie i.c.m. drie keer trainen en de reisafstand als de voornaamste reden voor zijn vertrek. Dit maakt dat BVV Barendrecht alsnog op zoek moet naar een nieuwe trainer voor Jong Barendrecht. De club is Erwin uiteraard dankbaar voor de wijze waarop hij de afgelopen twee seizoenen, onder soms uitdagende omstandigheden, invulling heeft gegeven aan zijn functie.

De KNVB is voornemens volgend seizoen naast de reserve hoofdklasse voor tweede elftallen ook een nieuwe Onder-23 competitie te introduceren. Momenteel vindt er vanuit de KNVB een inventarisatie plaats om inzichtelijk te krijgen welke verenigingen zich gaan inschrijven voor deze nieuwe competitie en/of doorgaan met een tweede elftal. BVV Barendrecht zal ‘Jong Barendrecht’ voor één van deze competities gaan inschrijven, waarbij de hoogst mogelijke weerstand voor de jeugdtalenten en de mogelijkheid tot een regionale indeling de voornaamste afwegingen zullen zijn.

BVV Barendrecht hecht veel waarde aan de doorstroming van jeugdspelers richting de senioren-selecties. Het doel van onze vereniging is om spelers en trainers voortdurend een leeromgeving te bieden waarin zij zich continu kunnen ontwikkelen. De nieuwe hoofdtrainer van Jong Barendrecht heeft uiteraard nauw en frequent contact met de hoofdtrainer van het eerste elftal, het hoofd jeugdopleiding en de jeugdselectietrainers van de bovenbouw. Wij bieden de mogelijkheid om te werken met een jonge, ambitieuze selectiegroep, ervaring op te doen op hoog niveau en een goede accommodatie en faciliteiten.

Heb jij ervaring met het werken met een jonge, talentvolle spelersgroep, ben jij communicatief sterk, prestatiegericht en in het bezit van minimaal het diploma UEFA C? Denk jij de trainer te kunnen zijn die de vaardigheden heeft om de doorstroming van jeugdtalenten naar het eerste elftal te bevorderen, spelers op een enthousiaste wijze kan motiveren en verbinding kan creëren binnen het team en met de vereniging? Stuur dan je sollicitatie met voetbal-CV naar bestuurslid Technische Zaken, Gert van der Wal (gertvdwal1@gmail.com).