BVV JEUGDJOURNAAL: TRAINER HAITAM NOUALI OVER DE JO8-SELECTIE

In het BVV Jeugdjournaal geven trainers, coaches en bestuurders van de jeugdopleiding van de club meer informatie geven over het reilen en zeilen van de ruim 70 (!) jeugdteams van de club. Deze week aandacht voor de onderbouw, waarin Haitam Nouali trainer is van de selectie van de JO8-groep.

Mijn naam is Haitam Nouali, ik ben 20 jaar oud en ben woonachtig in Hoogvliet Rotterdam. Op 13-jarige leeftijd ben ik begonnen als trainer bij MSV de Betrokken Spartaan. Ik begon voornamelijk met kinderen van 3 t/m 5 jaar en ben daarna trainer van verschillende jeugdelftallen geweest.

Afgelopen seizoen was ik trainer van de Jo9-1 bij de Betrokken Spartaan. De reden van mijn overstap naar Barendrecht is omdat het voor mij tijd was om in een nieuwe keuken te gaan kijken, zodat ik mij verder kan ontwikkelen als trainer en als mens.

Dit jaar zal ik de JO8-selectie trainen. Dat zijn kinderen van 6 en 7 jaar. Het is een super leuke en een hechte groep waarbij ze af en toe heel speels kunnen zijn. Maar vooral is het een groep die voetbalt met veel plezier. Het samenwerken binnen de club bevalt me op dit moment enorm. We hebben een leuke staf met leuke, gezellige en goeie trainers. En ook de samenwerking met andere trainers bevalt me goed. Ik verheug me dan ook op een langere samenwerking met de BVV.

Naast het trainerschap run ik zelf nog een bedrijf, een eigen groothandel in vleeswaren. Dat vervoer ik allemaal in Frankrijk, Duitsland, België, etc. Dat werk doe ik nu ongeveer een jaar.