CAFE ‘T SCHAAPJE PAKT NA TITEL OOK DE BEKER IN ZAALCOMPETITIE

Maandagavond was de laatste avond van het seizoen van de interne zaalvoetbalcompetitie van BVV Barendrecht. Niets minder dan de bekerfinale stond op het programma.

De eindstrijd van het bekertoernooi werd gespeeld door Café ’t Schaapje en M&Z Bouw. In deze sportieve wedstrijd werd regelmatig een hoog niveau bereikt. Het publiek zag een spannende tweestrijd die beslist werd in het voordeel van Café ’t Schaapje, dat met 4-3 wist te winnen.

Café ’t Schaapje kroonde zich 2 weken geleden al tot kampioen in de competitie, dus met de bekerwinst werd maandagavond de dubbel in de wacht gesleept. Een zeer mooi resultaat voor deze ploeg uit Smitshoek.

Winnaar van de B-poule werd het team van Don Juan. In Poule C kroonde PIM United zich tot winnaar. De sportiviteitsprijs ging naar De Neushoorns, al benadrukten de organisatoren dat het hele seizoen eigenlijk vlekkeloos en sportief verliep. Daardoor werd de competitie weer met veel plezier georganiseerd werden.

Er is nog plek voor teams die volgend seizoen ook mee willen spelen in de leuke interne zaalvoetbalcompetitie, die al meer dan 40 jaar bestaat en elke maandagavond wordt gespeeld in sporthal Waterpoort in Carnisselande. Voor aanmelden of meer informatie kun je mailen naar bvvzaalvoetbal@gmail.com of bellen met Niek Haerkens via 06-51593603.