PREVIEW: DIT IS DE SCHETS VAN DE NIEUWE BVV WEDSTRIJDSHIRTS

BVV Barendrecht stapt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen over op Acerbis als nieuw kledingmerk. Daarom wordt er nu een nieuw wedstrijdtenue ontworpen waarin alle BVV-teams die deelnemen aan een KNVB-competitie vanaf komend seizoen hun (thuis)wedstrijden gaan spelen.

Om op tijd bestellingen voor het nieuwe seizoen te kunnen plaatsen, moet er nog deze maand een definitief ontwerp worden gemaakt. De eerste schetsen daarvoor zijn maandagavond gepresenteerd aan het bestuur en hieruit is deze voorselectie gemaakt. De club blijft uiteraard trouw aan de traditionele tenuekleuren, met een wit shirt en rode broek. Daarbuiten is er enige ruimte voor aanvullende elementen. In de eerste schets zijn bijvoorbeeld rode banen ingetekend aan de zijkanten van het shirt, in de kraag en op de mouwen.

Volgende week wordt een definitief besluit genomen over de nieuwe wedstrijdtenues. Leden die willen reageren op het op het ontwerp of ideeën hierover hebben, zijn uiteraard meer dan welkom om hun gedachten via de e-mail te delen met de kledingcommissie. Vanwege de deadline voor de bestelling moet dat dan wel op korte termijn gebeuren. Geïnteresseerden kunnen tot uiterlijk zondag 19 mei reacties en ideeën aandragen via het mailadres info@bvvbarendrecht.nl.

Voetbalmerk met oorsprong in de motorsport
De keuze voor Acerbis is gemaakt na een zorgvuldig tendertraject dat de kledingcommissie de afgelopen maanden uitvoerde. Het van oorsprong Italiaanse merk Acerbis kent zijn oorsprong in de productie van motorsportkleding- en materialen en is op dit gebied wereldwijd een van de grootste merken. SD Sportswear is de Nederlandse importeur van het merk en introduceerde de kledingleverancier ook op de Nederlandse voetbalvelden: Acerbis is onder meer het kledingmerk van Heracles Almelo en van de topamateurs van IJsselmeervogels, VVOG en Rijnvogels. Vanaf het nieuwe seizoen mag Acerbis ook BVV Barendrecht tot zijn klantenbestand rekenen.

Vervangen clubkleding
Behalve voor het ontwerp blijft de kledingcommissie de komende periode ook actief om de overgang naar de nieuwe kleding in goede banen te leiden. Alle BVV-teams en leden worden uiterlijk in juni geïnformeerd over de procedure voor de vervanging van de clubkleding.