DICK VAN DONGEN BENOEMD TOT LID VAN VERDIENSTE

Verzorger Dick van Dongen is vrijdagavond tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste. De verzorger en begeleider van de Barendrechtse jeugdtalenten werd voorgedragen voor de titel, wat door de ledenvergadering met luid applaus werd bekrachtigd.

Wie BVV2 of Onder-23 zegt, zegt automatisch Dick van Dongen. Want Dick is vergroeid met de jeugdtalenten van de BVV, waarbij zijn eigenlijke rol als verzorger maar een fractie is van wat hij voor de BVV-talenten betekent. De selectie kan qua verzorging niet alleen op de massagekwaliteiten van Dick terugvallen, want ook buiten de wedstrijden om verzorgt hij talrijke teambuilding-activiteiten. Al jarenlang is hij de organisator van het weekend weg, inclusief de maaltijden, en aan het einde van het seizoen organiseert hij de seizoensafsluiting bij hem en zijn vrouw Nelly in de achtertuin.

Dick is een clubman in hart en nieren, die op geheel eigen wijze de verbinding legt tussen prestatiesport en breedtesport: daar is BVV Barendrecht erg dankbaar voor, dus we zijn er trots op dat Dick sinds vorige week tot de Leden van Verdienste behoort.