TONY SCHIPPERS BENOEMD TOT LID VAN VERDIENSTE

Tony Schippers is vrijdagavond tijdens de Algemene Ledenvergadering benoemd tot Lid van Verdienste van BVV Barendrecht. De voordracht om de loyale kantinecoördinator te benoemen werd met een luid applaus bekrachtigd door de ledenvergadering.

Al jarenlang is Tony Schippers een van de drijvende krachten van de kantine van BVV Barendrecht. Honderden bezoekers van de kantine van de BVV voorziet ze wekelijks van een natje en een droogje. Ze staat liever achter de bar dan ervoor en is elke zaterdag nagenoeg de hele dag van de partij, samen met haar man Herman die in de keuken actief is. Ook doordeweeks bemant ze de kantine als de klaverjasclub twee middagen per week gebruik maakt van de accommodatie van BVV Barendrecht. Samen met mede-coördinator Jan Kooiman verzorgt ze doordeweeks ook alle facilitaire zaken rondom de kantine, van bestellingen tot bijvullen tot nog wat boodschappen doen om de voorraad aan te vullen.

BVV Barendrecht is blij met de trouwe en ijverige inzet van Tony en is trots om haar sinds vorige week tot de Leden van Verdienste te mogen rekenen!