DOELPUNTENREGEN BIJ BARENDRECHT ONDER-23

Barendrecht Onder-23 heeft zaterdag zijn eerste competitiezege van het nog prille seizoen geboekt. Na een remise tegen HBS en een verloren duel bij Gemert, werd zaterdag Westlandia Onder-23 in een doelpuntrijk duel verslagen.

Al in de prima eerste helft namen de Barendrecht-talenten afstand van hun tegenstander. Al binnen tien minuten hadden de rood/witten twee keer gescoord: Christian Bellassai en Omer Karacagun zorgden voor een comfortabele 2-0 voorsprong. Westlandia kwam nog wel terug tot 2-1, maar in de slotminuten voor de rust zorgden Nathan Canlas (3-1) en Christian Bellassai (4-1) voor een ruime voorsprong.

Na de thee liet Barendrecht zijn opponent toch weer dichterbij komen. De 4-2 werd nog snel geneutraliseerd door een doelpunt van Alessio Shew-Atjon (5-2), maar daarna rook Westlandia dankzij twee doelpunten toch weer mogelijkheden. In de laatste minuut maakte Alessio met zijn tweede treffer een einde aan alle onzekerheid, waarmee de 6-4 eindstand op het scorebord kwam.