GEZOCHT: VIDEO-ANALIST BARENDRECHT 1 EN GRENSRECHTER O23

De technische staf van Barendrecht 1 is per direct op zoek naar een enthousiaste videoanalist. De huidige videoanalist Carlo Teunissen treedt full-time in dienst bij Excelsior Rotterdam en kan hierdoor deze werkzaamheden niet langer uitvoeren. Wij wensen Carlo uiteraard heel veel succes met deze mooie nieuwe uitdaging en bedanken hem voor zijn inzet en betrokkenheid tijdens de voorbije seizoenen.

Als video-analist ben je verantwoordelijk voor het aanleveren van kwalitatief optimale filmbeelden van wedstrijden en het coderen van die beelden in nauwe samenwerking met de technische staf. Je zorgt dat de spelers en trainers na de wedstrijd toegang hebben tot de wedstrijdbeelden. Je stelt op verzoek van de technische staf clips samen, waarmee de trainers in teamverband of individueel zaken visueel kunnen maken. Je bent als onderdeel van de technische staf op wedstrijddagen op zaterdag en ook incidenteel doordeweeks beschikbaar. Film- en videoapparatuur en een laptop, inclusief ondersteunende software, worden uiteraard ter beschikking gesteld. Je hebt affiniteit met computers en enig voetbaltechnisch inzicht. Indien nodig word je ingewerkt door Carlo Teunissen en worden er gebruikersinstructies verzorgd. Je ondersteunt de staf in het doorontwikkelen van visie op het gebied van videoanalyse.

Grensrechter O23
Voor het aankomende seizoen zoeken wij voor de uit- en thuiswedstrijden op zaterdag naar een vaste grensrechter voor ons nieuwe talententeam (onder 23), dat dit seizoen uitkomt in de aantrekkelijke hoogste 1e divisie.

Als grensrechter heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je moet minimaal 18 jaar zijn. Je hebt goede kennis van voetbalspelregels en een redelijke conditie. Als grensrechter heb je een bepalende rol in het spel en er wordt van je verwacht dat je de scheidsrechter assisteert tijdens de wedstrijd.

Geïnteresseerden in bovenstaande vacatures kunnen een mail sturen naar voetbalzaken@bvvbarendrecht.nl of contact opnemen met bestuurslid technische zaken Gert van der Wal (06-47043625).