GROTE STAPPEN VOOR STERSPONSOR DIGISOURCE

Het Barendrechtse bedrijf Digisource heeft deze week grote stappen gezet. De stersponsor van BVV Barendrecht werd overgenomen door zakelijk ICT-aanbieder hallo, uit Alkmaar. Gelijktijdig met de overname draagt oprichter Peter van Lent de dagelijkse leiding van het Digisource-team over aan zijn zoon Remco van Lent.

Peter van Lent is blij met hallo, als overnemende partij: “hallo, heeft een uitstekende reputatie in de markt, met een zeer overtuigende visie en aanpak. De combinatie biedt prachtige groeikansen voor Digisource en de Digisource-medewerkers. Voor onze klanten betekent dit dat zij toegang krijgen tot een groot team van ICT-specialisten en een nog breder dienstenportfolio.” De kersverse directeur Remco van Lent voegt daaraan toe: “Het team is enthousiast over de aansluiting bij hallo,. We zijn ervan overtuigd onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn in de combinatie met hallo, en zien uit naar een intensieve samenwerking.”

Digisource verzorgt al meer dan 25 jaar zorgloze automatisering voor organisaties in Barendrecht en omstreken. Met 17 medewerkers bedient Digisource ruim 400 klanten met remote beheer, cloud en telefonie. Digisource is bovendien al meer dan een decennium als sponsor verbonden aan BVV Barendrecht en verzorgt onder meer de hosting van de website van de voetbalvereniging. De club feliciteert Peter en Remco dan ook van harte met de mooiste stappen die deze week zijn gezet!