JOEY JONGMAN TERUG NAAR BARENDRECHT

Joey Jongman keert volgend seizoen na twee jaar afwezigheid weer terug bij BVV Barendrecht. De 30-jarige middenvelder kwam eerder al zes seizoenen uit voor de rood/witten, maar verruilde sportpark De Bongerd twee seizoenen geleden voor VV Katwijk. Daar heeft het coronavirus de droom van Joey om met Katwijk kampioen van de Tweede Divisie te worden helaas tot tweemaal toe ruw verstoord.

De lange reistijden naar Katwijk gingen Joey in combinatie met zijn drukke baan steeds meer opbreken. Met daarbij gezinsuitbreiding op komst in huize Jongman, zocht Joey naar een ambitieuze voetbalomgeving waarin hij een betere balans kan creëren tussen werk, privé en voetbal. De keuze voor de vertrouwde BVV-omgeving, waaraan Joey na een uiterst succesvolle en plezierige periode altijd warme gevoelens heeft overgehouden, was voor Joey dan ook snel gemaakt.

Technische manager Gert van der Wal is uiteraard erg blij dat sterkhouder Joey Jongman volgend seizoen weer op De Bongerd is te bewonderen. De middenvelder was in zijn eerste zes seizoenen bij de rood/witten goed voor 34 doelpunten in 172 competitieduels. Bijna de helft van zijn Barendrecht-treffers scoorde hij in zijn laatste seizoen op De Bongerd, toen hij 15 keer trefzeker was voor Barendrecht.