OBS Smitshoek 6A (jongens) en de Vrijenburg 6 (meisjes) winnen scholentoernooi

 

Een zonnige dag voor het Scholenvoetbal.
41 jongensteams en 12 meisjesteams streden voor de felbegeerde bekers en medailles.

Bij de meisjes ging de finale tussen De Hoeksteen 6A en de Vrijenburg 6. Na een gelijkopgaande wedstrijd die in 1-1 eindigde moesten er strafschoppen worden genomen. De Vrijenburg scoorde 2 keer, de Hoeksteen schoot over en de 2e penalty werd gestopt waardoor de 3e penalty niet meer nodig was en De Vrijenburg 6 winnaar werd.

Bij de jongens ging de finale tussen OBS Smitshoek 6A en de Schaepmanschool M6. De Schaepmanschool stond lang voor maar via een mooie corner en daarna een goede aanval werd het 2-1 voor OBS Smitshoek die daarmee het toernooi won.

Grotendeels goed en sportief verlopen zonder grote blessures gelukkig. Helaas kregen we wel enkele incidenten af te handelen die met sportiviteit te maken hadden. Deze incidenten zorgden voor een smet op de verder uitstekend verlopen toernooidag. Ook de toernooiapp was een groot succes en is ruim 1000 keer gedownload.

Ook in het zonnetje onze veld coördinatoren, jonge BVV-ers, die geheel belangeloos hun vrije dag inleverden om te helpen bij het scholenvoetbal.