ONNODIG VERLIES BARENDRECHT 023 IN GEMERT

Afgelopen zaterdag is Onder 23 zonder punten teruggekeerd uit Gemert. Het elftal verloor onnodig met 1-3. Het enige Baendrechtse doelpunt werd gescoord door Thomas Noordegraaf. De eerste 15 minuten waren veelbelovend. Met de twee dispensatiespelers Gilmaro van de Werp en Sam van de Kreeke in de opstelling werd Gemert onder druk gezet. De 1-0 voor de thuisploeg viel na 20 minuten spelen dan ook uit het niets. Door onoplettendheid van Gemert maakte Barendrecht uit een goed opgezette aanval de 1-1.

Na de 1-1 liet Onder 23 Gemert te makkelijk voetballen en te vaak weglopen, waardoor nog voor de rust de 2-1 viel. Na de rust zagen we een beter spelend Barendrecht. Het werd 2-2, maar de grensrechter dacht daar anders over. Onder 23 kon het overwicht helaas niet omzetten in doelpunten. In blessuretijd werd het nog 1-3.