OPA, ZOON EN KLEINZOON KAMPIOEN IN ZAALCOMPETITIE

In de zaalvoetbalcompetitie van BVV Barendrecht vond deze maand een bijzondere gebeurtenis plaats. Maar liefst drie generaties van de familie Mijnsbergen droegen namelijk bij aan het kampioenschap van Flextra in de tweede divisie.

Het team van Flextra werd in maart met een ruime voorsprong kampioen in de tweede divisie. Het team herbergt met opa Henk, zijn zon Eric en kleinzoon Roan maar liefst drie generaties van de familie Mijnsbergen. Samen met hun teamgenoten kwamen ze vlak voor de winterstop aan kop en die plek werd niet meer afgestaan. Flextra, door Eric gesponsord, promoveert daarvoor volgend seizoen naar de eerste divisie van de zaalvoetbalcompetitie.

De zaalvoetbal van BVV Barendrecht kan nog wel wat nieuwe teams gebruiken, want er is ruimte voor uitbreiding van de competitie. Wie interesse heeft om volgend seizoen met een eigen team op maandagavond mee te doen, kan voor meer informatie en inschrijving contact zoeken met coördinator Niek Haerkens via bvvzaalvoetbal@gmail.com of 06-51593603.