RICKY VAN MIERLO KOMT OVER VAN QUICK, ROBBERT OLIJFVELD VERTREKT NAAR SPORTLUST

BVV Barendrecht heeft zich voor het aankomende seizoen verzekerd van de diensten van de 23-jarige Ricky van Mierlo (rechts op de foto). De in Wateringen woonachtige spits heeft de gehele jeugdopleiding doorlopen bij HV & CV Quick en was met die ploeg zaterdag nog de tegenstander van Barendrecht.

Als topscorer van het onder-23 team bij Quick heeft hij de overstap gemaakt naar VELO in Wateringen, waar hij dit kunstje op 1e klasse niveau wist te herhalen. Na twee seizoenen VELO is de snelle en energieke aanvaller dit seizoen teruggekeerd naar Quick, waar hij met tien doelpunten in het lopende seizoen laat zien ook op derde divisieniveau een neusje te hebben voor de goal.

Zowel Ricky als de technische commissie van BVV Barendrecht hebben een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken en hebben beide de overtuiging dat de wederzijdse ambities goed bij elkaar aansluiten. We heten Ricky alvast van harte welkom en wensen hem volgend seizoen veel succes bij onze club – en in het restant van het huidige seizoen bij onze competitiegenoot Quick.

Robbert Olijfveld heeft te kennen gegeven dat hij BVV Barendrecht na dit seizoen gaat verlaten. De 29-jarige spits heeft het weliswaar naar zijn zin op de Bongerd, maar in dit stadium van zijn carrière is veel speeltijd voor hem belangrijk. Mede door de sterke concurrentie binnen de huidige selectiegroep moest de aanvaller de laatste periode ook regelmatig een reserverol vervullen. Hierdoor voelt hij vanuit de staf niet langer het vertrouwen dat voor hem voorwaardelijk is om goed en constant te kunnen blijven presteren. Zodoende heeft hij ervoor gekozen volgend seizoen uit te gaan komen voor Sportlust’46, eveneens een competitiegenoot van de BVV. We bedanken Robbert voor zijn inzet in de afgelopen twee seizoenen en hebben er alle vertrouwen in samen met hem dit seizoen op een positieve wijze af te kunnen sluiten.

Foto: HV & CV Quick