TECHNISCHE STAF JEUGDOPLEIDING VOOR KOMEND SEIZOEN

In deze bijzondere periode zonder voetbal, zijn de voorbereidingen voor komend seizoen vanzelfsprekend wel doorgegaan. Dit heeft geleid tot de samenstelling van de nieuwe staf voor onze jeugdopleiding. Het is een mooie mix geworden van trainers die al langer in onze jeugdopleiding werkzaam zijn en een aantal nieuwe gezichten.

TC jeugd
De Technische Commissie (TD) jeugd blijft intact en is zelfs uitgebreid. Hiermee is een belangrijke basis gelegd voor de continuïteit voor het vorig seizoen ingezette beleid. Stef Huszarik blijft met Ray Atapary aan als TJC Meisjes, Arie Wesdijk blijft aan als Technisch Jeugdcoördinator (TJC) selectie onderbouw, Leen Vos blijft Manager Jeugdzaken Facilitair en Arno Kooij blijft aan als Hoofd Jeugdopleiding. In de loop van dit seizoen is Martin Maat daarbij gekomen in de functie van TJC selectie middenbouw. Martin is een echte BVV’er, heeft ook veel trainersfuncties binnen de BVV bekleed en is in bezit van UEFA B. Martin zal de JO15- en JO17-selectie onder zijn hoede nemen. Leen en Arno zullen de rol oppakken van TJC van de JO13- en JO19-selectie. Samen met bestuurslid voetbaltechnische zaken Gert van der Wal zal de TC jeugd de leiding nemen in het verder professionaliseren van onze jeugdopleiding.

Onderbouw (Bongerdjes, Champions League, JO8 t/m JO11)
Onze opleiding begint bij de Bongerdjes en de Champions League. Hoofdtrainer van deze groepen is en blijft Kenan Yilmaz. Kenan is oud 1e elftal speler van BVV Barendrecht en is tevens bezig met de opleiding UEFA C. Matty Dirks zal Kenan hierbij assisteren.

De hoofdtrainer van de JO8-selectie wordt Willem van Riel. Willem heeft in het verleden in België de onderbouw getraind, is hoofdtrainer JO17-1 bij CVV Zwervers en heeft UEFA B, maar wilde heel graag weer terug naar de pupillen. We zijn erg blij met de komst van Willem, die mede door zijn ervaring ons kan helpen in het verder doorontwikkelen van de onderbouw selecties.

De hoofdtrainer van de JO9-selectie is en blijft Glodi Kuba. Glodi maakt een enorme ontwikkeling door als trainer en gaat ook de opleiding UEFA C doen. De hoofdtrainer van de JO10-selectie (JO11-3/-4) wordt Wesley van Karsbergen. Wesley laat al jaren zien een uitstekende hoofdtrainer onderbouw te zijn, is in bezit van UEFA C en doet nu de JO11, en we zijn blij dat Wesley aanblijft als hoofdtrainer onderbouw.

De hoofdtrainer van de JO11-selectie wordt Austen Zwaal. Austen, is in bezit van UEFA C en doet nu naar volle tevredenheid de JO10-selectie en gaat dus mee met zijn groep. Naast Austen wordt Nathan Canlas assistent-trainer. Nathan (ook speler van de JO19-selectie) gaat zich komend seizoen voorbereiden op de functie van hoofdtrainer onderbouw. De overige assistent-trainers van de verschillende groepen zijn nog niet ingevuld.

Ook Gert Veenvliet zal komend seizoen doorgaan met de ondersteuning van de selectietrainers onderbouw. Gert heeft jarenlange ervaring in het geven van techniektraining en zijn inbreng is van grote waarde voor de ontwikkeling van de selectietrainers en daarmee voor de verbetering van de trainingsactiviteiten.

De jeugdcoördinatoren van de breedtesport onderbouw hebben allemaal aangegeven door te gaan. Dat betekent dat Arie Droog (JO11), Eric Siebers (J10), Reza Bhageloe (JO9), Vincent Boer en Michael Koolmees (JO8) en Marco Valkhof / José Rouwen (CL) komend seizoen ook als jeugdcoördinator zullen aanblijven. En daar zijn we super blij mee! Vorig seizoen hebben zijn al deze mannen met veel enthousiasme begonnen en dat heeft dit seizoen al zijn vruchten afgeworpen. Vooral organisatorisch en communicatief hebben we i.s.m. bestuurslid Jeugdzaken Martijn Mes echt veel stappen gemaakt. En de onderlinge samenwerking tussen de leeftijdsgroepen is ook flink verbeterd. Al deze jeugdcoördinatoren zijn momenteel bezig om alle breedtesportteams weer goed in te regelen en te voorzien van staf.

Middenbouw (JO12 t/m JO15)
Hoofdtrainer JO13-selectie blijft Carlo Maat. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de activiteiten onder leiding van Carlo. Naast Carlo zal Raymond Ter Borg als assistent gaan optreden, maar door dit zo op te schrijven doen we Raymond echt tekort. Raymond is binnen de JO13-staf veel meer dan dat. De JO13-2 zal komend seizoen worden gecoacht door Angelo van Erkel. Angelo heeft ook een lange BVV-historie en heeft aangegeven zich graag als trainer te willen ontwikkelen; en daar zijn wij erg blij mee. Met de invulling van de functie van assistent-trainer van JO13-2 zijn we nog bezig. Jesse Huijser blijft de JO13-3 doen. Jesse heeft in het afgelopen seizoen laten zien dat hij echt een versterking is voor onze staf; als trainer en als persoon. Bij Jesse zal JO19-selectiespeler Chris Bellassai weer aansluiten als assistent-trainer. Ook Martin Maat en Kenchi Orcadio zullen als trainer regelmatig de staf aanvullen en vooral bezig gaan met het verbeteren van de basistechniek.

Hoofdtrainer van de JO15-selectie wordt Nebosja Militic. Wij waren al langer met Nebosja in gesprek over deze stap en nu is het moment daar. Geweldig dat we op deze manier onze eigen hoofdtrainers op kunnen leiden. Coen van Steinvoort blijft assistent van Nebosja. Ook vaste waarde Simon de Heer blijft aan als assistent bij de JO15-1. De JO15-2 gaat komend seizoen weer door Stefan de Wild worden getraind. Stefan heeft dit afgelopen seizoen ook gedaan en maakt forse stappen als trainer. Trainer van de JO14-1 wordt Sven Louter. Sven komt na een uitstapje als trainer/coach van de JO15-1 van Excelsior’20 weer terug naar waar wij hem het liefste zien: bij de BVV! Assistent van Sven wordt Sander Heijden, die na een uitstap als JO15-2 trainer/coach van SHO gelukkig ook weer terugkeert.

De jeugdcoördinator van JO12 breedtesport wordt Clemens Brand (JO12). Nico Rietveld blijft aan als jeugdcoördinator breedtesport JO13 t/m JO15 en daarmee blijft deze groep in deskundige vertrouwde handen. Ook Nico en Clemens zijn momenteel bezig om alle breedtesportteams weer goed in te regelen en te voorzien van staf. Bart Dirkx (nu JO12) gaat een andere rol vervullen binnen onze jeugdopleiding. Bart, veel dank voor alles wat al die jaren gedaan hebt en fijn dat je behouden blijft voor de jeugd!

Bovenbouw (JO16 t/m JO19)
Hoofdtrainer van de JO17-selectie wordt Jari Bosch. Jari is nieuw, beschikt over UEFA B en is afkomstig van de BVO jeugdopleiding Sparta Rotterdam waar hij o.a assistent van de JO15-1 en JO16-1 was. Daarvoor is hij trainer/coach bij RBC Roosendaal geweest. Assistent-trainer van Jari wordt Tommy Viveen. Tommy is afkomstig van VVAC en begint aan zijn eerste seizoen bij de BVV. Robbie Plaisier wordt trainer/coach van de JO16-1. Robbie is nu trainer/coach van de JO15-1 en schuift mee met zijn groep. Robbie zal worden geassisteerd door Mario de Rode en Nebosja Militic als trainers en Erik Baden als teammanager.

Hoofdtrainer JO19-selectie blijft Remco van Gool. De assistent-trainers van de JO19-1 worden Aschwin Spreen en Marco Lookermans. Ook verzorger Arjan Kameraat is er komend seizoen weer bij. Trainer/coach van de JO19-2 wordt Lars Willems. Lars is nieuw, beschikt over UEFA B en is hoofdtrainer geweest van Oranje Wit JO15-1 en JO17-1. Arnold Warris zal assistent-trainer worden bij de JO19-2. Ook jeugdcoördinator bovenbouw Vincent Vinke blijft aan en dus ook daar is gelukkig continuïteit. Ook Vincent is momenteel bezig om alle breedtesportteams weer goed in te regelen en te voorzien van staf.

Meisjes
De staf van de meisjes wordt op dit moment nog ingevuld.

Keepers
Rob Hoppe en zijn zoon Vasco Hoppe blijven aan als Hoofd Keeperstraining, waarbij zij ook de selectiekeepers van de midden- en bovenbouw trainen. Ook Arek Jamrog blijft aan als keeperstrainer van de selectiekeepers van de midden- en bovenbouw. Met de keepers van de breedtesport en de selectie onderbouw gaan we binnenkort in gesprek.