TIMO DE GRAAF VERRUILT VOLGEND SEIZOEN ARC VOOR BARENDRECHT

BVV Barendrecht heeft zich voor het aankomende seizoen verzekerd van de diensten van de 22-jarige Timo de Graaf. De centrale verdediger, die ook als middenvelder goed uit de voeten kan, volgt hiermee het pad van zijn maatje Tren Drexhage.

Timo en Tren zijn beide vanuit de jeugdopleiding van ARC vrijwel direct doorgestroomd naar het eerste elftal van de club uit Alphen aan de Rijn. Vervolgens zijn zij vorig seizoen gezamenlijk het avontuur aangegaan door uit te komen voor het universiteitsteam van Chowan University uit Murfreesboro in Amerika. Timo is na één jaar teruggekeerd en heeft zich dit seizoen weer aangesloten bij ARC, waar hij opnieuw één van de sterkhouders is bij de subtopper uit de zaterdag vierde divisie. De technische commissie is van mening dat de ambitie van Timo en zijn specifieke kwaliteiten uitstekend aansluitend bij de gewenste speelwijze van BVV Barendrecht.

De 22-jarige Tren Drexhage bleef het een half jaartje langer in de Verenigde Staten en is na een korte trainingsstage direct na de winterstop al aangesloten bij het vlaggenschip van BVV Barendrecht. De sterke en energieke spits heeft zijn debuut in de basis in januari al meteen bekroond met twee doelpunten.

De technische commissie heeft er alle vertrouwen in dat de weg van Alphen via de ‘Route 66’ naar sportpark De Bongerd voor alle partijen leidt tot een succesvolle en plezierige samenwerking. Wij heten Timo en Tren uiteraard (alvast) van harte welkom bij onze club en wensen ze veel succes!