SFEERACTIES WELKOM, MAAR GEEN VUURWERK TOEGESTAAN

De competities gaan de komende tijd de beslissende fase in en verschillende teams zijn nog in de race voor het kampioenschap of het winnen van de beker. Supporters zijn meer dan welkom om de BVV-teams bij belangrijke wedstrijden te ondersteunen, want publiek maakt een bekerkraker of een mogelijke kampioenswedstrijd natuurlijk nog spannender en aantrekkelijker.

Ook sfeeracties om BVV-teams te ondersteunen of te feliciteren bij bijzondere prestaties zijn natuurlijk prachtig! Daarbij is het wel belangrijk om te benadrukken dat vuurwerk niet is toegestaan volgens de competitiereglementen. Het is dan ook verboden om voor, tijdens en na een wedstrijd vuurwerk, fakkels en/of rookpotten af te steken. De KNVB heeft bovendien aangekondigd om streng te controleren en handhaven. Als er toch vuurwerk wordt afgestoken kan BVV Barendrecht niet alleen een forse boete verwachten, het is dan zelfs mogelijk dat het team waarbij het vuurwerk is afgestoken punten in mindering krijgt.

Gelukkig zijn er nog allerlei andere manieren om uw team met een leuke sfeeractie te ondersteunen. Denk aan muziek, trommels, opblaasfiguren of bijvoorbeeld grote vlaggen. Het bestuur van BVV Barendrecht denkt graag mee om bijzondere wedstrijden zo sfeervol mogelijk te laten plaatsvinden. Maar onthoud daarbij dus: sfeeracties zijn oke, maar vuurwerk: Nee!